Swisscard Cashback Код за препоръка

Fc4frj63h, спечелете над 200 chf с този код! swisscard cashback!

Fc4frj63h swisscard кешбек, 40 chf при абонамент, 100 chf с плащане на apple и 5% кешбек за всички ваши покупки (през първите 3 месеца, след това 1%). преобразуване на код, промоция на код, намаляване на кода.

Изображение на Miss Lola
miss Lola

около 18 часа

Вашият промо код или връзка

Създайте акаунт, за да споделите кодовете си с общността

Публикувай
Swisscard Cashback
5.0
(3)
40 CHF, предлагани при регистрация + 100 CHF за първо плащане с Apple Pay.
Кредитните карти Swisscard Cashback предлагат 1% кешбек при плащания с American Express и 0,2% пр...

Процес на спонсорство

Как работи промоционалният код?

Enter the referral code during the registration process. Upon cards delivery both godson and godfather get their 40 CHF bonus.
FAQ

Научете повече за програмата за препоръки на Swisscard Cashback

Всичко, което трябва да знаете за програмата за покани на Swisscard Cashback

Какво печеля, когато използвам промоционален код на Swisscard Cashback или реферален код?
Промоционалният код на Swisscard Cashback ви предлага 40 CHF / 37€. След това можете да поканите приятелите си да се присъединят към Swisscard Cashback и да спечелят 40 CHF / 37€ за всяко успешно препращане, когато използват вашия промоционален код на Swisscard Cashback.
Как работи програмата за реферали на Swisscard Cashback?
Кодът за препращане на Swisscard Cashback дава 40 CHF / 37€ на кръщелника и 40 CHF / 37€ на кръстника всеки път, когато кръстникът използва код. За да активирате промоцията, или кликнете върху връзката за препоръка, или копирайте и поставете промоционалния код на Swisscard Cashback, когато се регистрирате в Swisscard Cashback.
Какво печеля, когато насоча приятел към Swisscard Cashback?
Спечелете 40 CHF / 37€, когато поканите приятел в Swisscard Cashback с вашия реферален код. Можете да намерите своя промоционален код във вашия акаунт в Swisscard Cashback, да търсите термини като: Поканете приятел в Swisscard Cashback, Препоръчайте приятел в Swisscard Cashback, Спечелете награди в Swisscard Cashback, Референтен код на Swisscard Cashback, Промоционален код на Swisscard Cashback, Спечелете пари в Swisscard Cashback
Референтен код на Swisscard Cashback или промоционален код, каква е разликата?
По принцип е едно и също нещо. И двата кода предлагат награди на потребителите. Разликата е, че промоционалният код на Swisscard Cashback обикновено е код, създаден от Swisscard Cashback, за да стимулира съществуващите потребители да закупят нещо. Когато кодът за препращане на Swisscard Cashback е код, който предлага 40 CHF / 37€ на съществуващ клиент, който кани приятели и семейство, като им дава 40 CHF / 37€, когато се регистрират в Swisscard Cashback.
Как мога да споделя моя реферален код на Swisscard Cashback?
След като се регистрирате за Swisscard Cashback, можете да печелите награди за реферали на Swisscard Cashback, като споделяте собствения си промоционален код на приятелите и семейството си. Можете също да добавите кода си в TopParrain, за да го споделите с потребители по целия свят, които търсят код за препоръка и промоционален код на Swisscard Cashback
Колко реферални и промоционални кодове са налични за Swisscard Cashback?
В TopParrain са налични 24 промоционални кодове на Swisscard Cashback. Всички наши кодове се публикуват от членове на нашата общност. Присъединете се към нас сега, за да споделите вашите реферални кодове и да печелите 40 CHF / 37€ всеки път, когато поканите някого