3415 резултати

Печелете пасивни доходи с TopParrain
Най -голямата общност за промо кодове в света

TopParrain е световна общност от хора, споделящи промо кодове и реферални кодове. Позволяваме на всеки да получава отстъпки, кредити или бонуси за услуги и продукти, като се каним и насочваме един към друг в компаниите, които обичаме най -много.

4500+ Фирми

имат своята реферална програма в TopParrain

280,000+ Потребители

допринасят ежедневно за изграждането на най -голямата спонсорска общност на планетата

230 000+ кода

се споделят в TopParrain на милиони хора

14,000+ Спонсорство

се провеждат всеки ден на платформата

Всичко в едно платформа за споделяне на промо кодове и печелене на пасивни доходи

  • Превод на публикации на 35 езика

  • Проследяване на изпълненията

  • Позициониране на премиум кодове

Ние увеличаваме максимално вашите реферални награди, като предоставяме бърза и интуитивна платформа, чрез оптимизиране на производителността на търсачките и чрез предоставяне на премиум функции за увеличаване на вашите пасивни доходи.

Как работи?

Реферални програми

Реферална програма е процес, при който компаниите възнаграждават съществуващите клиенти, които препоръчват продукти и услуги на други

1. Присъединете се към компании

Присъединете се към компании, които възнаграждават потребители, които препоръчват приятели. Търсете в нашата платформа за най -добрите оферти

2. Съберете промоционалните си кодове

Направете списък на всички реферални кодове, които имате, научете повече за процеса на препращане и наградите

3. Споделете вашите кодове

Споделете промоционалните си кодове с други и спечелете награди за всеки успешен реферал

Споделете кодовете си в TopParrain

Увеличете максимално приходите си, като споделите кодовете си в нашата платформа

Публикувай
Колко пари мога да спечеля с реферален код?
Наградите за успешни реферали могат да бъдат много в зависимост от компаниите. Обикновено те са кредити в различни суми за използване на услуга, безплатни абонаментни такси или намаления на комисионни. Понякога компаниите предлагат пари директно по банковата ви сметка. Наградите за криптовалута също са нарастваща тенденция.
Каква е разликата между промоционален код и реферален код?
По принцип е едно и също нещо. И двата кода предлагат награди за нови потребители. Разликата е, че промоционалният код обикновено е код, създаден от компания, за да стимулира потребителите да купуват нещо. Когато рефералният код е код, предоставен на съществуващ клиент, който може да го сподели с приятели и семейство, за да спечели пари или награди.
Кои компании имат реферални кодове?
Повечето компании, предоставящи услуги в B2C, предлагат награди за препоръка. На нашата платформа ние събираме всички реферални програми по целия свят. В момента те са повече от 3500 известни компании, предлагащи програма за реферали
Къде мога да получа код за препоръка?
Обикновено трябва да сте клиент на компания, за да имате достъп до вашия специален промо код. След като влезете в акаунта си, потърсете думи като: Поканете приятел, Препоръчайте приятел, Спечелете награди, Реферален код, Промоционален код, Спечелете пари.
Как изглежда кодът за препоръка?
Референтните кодове и промо кодовете са или уникална връзка, или уникална буквено -цифрова верига от знаци. Всеки потребител има отделен код за проследяване на успешното препращане.
Има ли ограничения за споделяне на реферални кодове?
Да! Всяка компания има различни правила по отношение на своите реферални програми. Препоръчваме ви да прочетете общите условия на всяка кампания за препращане, преди да споделите кодовете си.
Кои са най -добрите реферални програми?
В TopParrain можете да намерите най -добрите реферални програми. Просто потърсете по категория или посетете класацията на фирмите на началната страница, за да научите кои компании предлагат най -добрите награди.
Как да споделя споделен промоционален код?
Можете да споделите своите реферални кодове с приятели и семейство. Можете също да използвате социални медии или платформи като TopParrain, за да го споделите с по -широка аудитория. В TopParrain можете да създавате и споделяте кодовете си безплатно. Всеки ден в платформата се използват повече от 14000 кода.