4941 resultater

Tjen passive indkomster med TopParrain
Verdens største kampagnekoder samfund

TopParrain er et verdensomspændende fællesskab af mennesker, der deler kampagnekoder og henvisningskoder. Vi tillader alle at få rabatter, kreditter eller bonusser på tjenester og produkter ved at invitere og henvise hinanden til de virksomheder, vi elsker allermest.

2,700+ Virksomheder

har deres henvisningsprogram opført på TopParrain

120,000+ Brugere

bidrage dagligt til at opbygge det største sponsorsamfund på planeten

70.000+ Koder

deles på TopParrain til millioner af mennesker

14,000+ Sponsorater

finder sted hver dag på platformen

En alt i én platform til at dele kampagnekoder og tjene passive indkomster

  • Indlæg oversættelse på 35 sprog

  • Sporing af forestillinger

  • Positionering af premiumkoder

Vi maksimerer dine henvisningsbelønninger ved at tilbyde en hurtig og intuitiv platform, ved at optimere søgemaskinens ydeevne og ved at levere premium -funktioner til at øge dine passive indkomster.

Hvordan virker det?

Henvisningsprogrammer

Et henvisningsprogram er en proces, hvor virksomheder belønner eksisterende kunder, der anbefaler produkter og tjenester til andre

1. Deltag i virksomheder

Deltag i virksomheder, der belønner brugere, der henviser venner. Søg på vores platform for de bedste tilbud

2. Saml dine kampagnekoder

Lav en liste over alle de henvisningskoder, du har, lær mere om henvisningsprocessen og belønninger

3. Del dine koder

Del dine kampagnekoder med andre, og tjen belønninger for hver vellykket henvisning

Del dine koder på TopParrain

Maksimer din indtjening ved at dele dine koder på vores platform

Offentliggøre
Hvor mange penge kan jeg tjene med en henvisningskode?
Belønninger for vellykkede henvisninger kan meget afhængigt af virksomheder. De er normalt kreditter på forskellige beløb for at bruge en service, gratis abonnementsgebyrer eller nedsættelse af provisioner. Nogle gange tilbyder virksomheder penge direkte til din bankkonto. Belønninger med kryptovaluta er også en voksende trend.
Hvad er forskellen mellem en kampagnekode og en henvisningskode?
Det er dybest set det samme. Begge koder giver belønninger til nye brugere. Forskellen er, at en kampagnekode normalt er en kode, der er oprettet af et firma for at tilskynde brugerne til at købe noget. Hvor en henvisningskode er en kode, der leveres til en eksisterende kunde, der kan dele den med venner og familie for at tjene penge eller belønninger.
Hvilke virksomheder har henvisningskoder?
De fleste virksomheder, der leverer tjenester i B2C, foreslår henvisningsbelønninger. På vores platform samler vi alle henvisningsprogrammer rundt om i verden. I øjeblikket er de mere end 3500 kendte virksomheder, der foreslår et henvisningsprogram
Hvor får jeg en henvisningskode?
Du skal normalt være kunde hos et firma for at få adgang til din dedikerede kampagnekode. Når du er logget ind på din konto, skal du søge efter ord som: Inviter en ven, Henvis en ven, Tjen belønninger, Henvisningskode, Promokode, Tjen penge.
Hvordan ser en henvisningskode ud?
Henvisningskoder og kampagnekoder er enten et unikt link eller en unik alfanumerisk tegnkæde. Hver bruger har en særskilt kode for at spore en vellykket henvisning.
Er der begrænsninger for deling af henvisningskoder?
Ja! Hver virksomhed har forskellige regler for deres henvisningsprogrammer. Vi anbefaler, at du læser vilkårene for hver henvisningskampagne, før du deler dine koder.
Hvad er de bedste henvisningsprogrammer?
På TopParrain kan du finde de bedste henvisningsprogrammer. Du skal blot søge efter kategori eller besøge virksomhedens leaderboard på hjemmesiden for at finde ud af, hvilke virksomheder der tilbyder de bedste belønninger.
Hvordan deler jeg en henvisningskampagnekode?
Du kan dele dine henvisningskoder til venner og familie. Du kan også bruge sociale medier eller platforme som TopParrain til at dele det med et bredere publikum. På TopParrain kan du oprette og dele dine koder gratis. Hver dag bruges mere end 14000 koder på platformen.