3415 eredmények

Keressen passzív jövedelmet TopParrain
A világ legnagyobb promóciós kódok közössége

A TopParrain promóciós kódokat és hivatkozási kódokat megosztó emberek világméretű közössége. Lehetővé tesszük mindenkinek, hogy kedvezményeket, jóváírásokat vagy bónuszokat kapjon a szolgáltatásokról és a termékekről azáltal, hogy meghívja és utalja egymást a leginkább szeretett vállalatokhoz.

4500+ Vállalatok

hivatkozási programjuk szerepel a TopParrain oldalon

280,000+ Felhasználók

naponta járuljon hozzá a bolygó legnagyobb szponzor közösségének kiépítéséhez

230 000+ Kód

több millió embernek vannak megosztva a TopParrain -en

14,000+ Szponzorálás

nap mint nap zajlanak a peronon

Minden egy platformon promóciós kódok megosztására és passzív jövedelmek megszerzésére

  • Fordítást tesz közzé 35 nyelvre

  • Teljesítménykövetés

  • Prémium kódok pozicionálása

A gyors és intuitív platform, a keresőmotor teljesítményének optimalizálása és a passzív jövedelmek növelése érdekében prémium funkciók révén maximalizáljuk az ajánlói jutalmakat.

Hogyan működik?

Ajánló programok

Az ajánlóprogram olyan folyamat, amelyben a vállalatok jutalmazzák a meglévő ügyfeleket, akik termékeket és szolgáltatásokat ajánlanak másoknak

1. Csatlakozzon cégekhez

Csatlakozzon olyan vállalatokhoz, amelyek jutalmazzák a barátokat hivatkozó felhasználókat. Keressen platformunkon a legjobb ajánlatokért

2. Gyűjtse össze promóciós kódjait

Készítsen listát az összes hivatkozási kódról, és tudjon meg többet az utalási folyamatról és a jutalmakról

3. Ossza meg kódjait

Ossza meg promóciós kódjait másokkal, és szerezzen jutalmat minden sikeres utalásért

Ossza meg kódjait a TopParrain -on

Növelje bevételét, ha megosztja kódjait platformunkon

Közzététel
Mennyi pénzt kereshetek hivatkozási kóddal?
A sikeres átutalások jutalma nagyon sok lehet a vállalatoktól függően. Ezek általában különböző összegű jóváírások egy szolgáltatás igénybevételéhez, ingyenes előfizetési díjak vagy jutalékcsökkentések. Néha a vállalatok pénzt kínálnak közvetlenül a bankszámlájára. A kriptovaluta jutalmak szintén növekvő tendenciát jelentenek.
Mi a különbség a promóciós kód és a hivatkozási kód között?
Ez alapvetően ugyanaz. Mindkét kód jutalmat kínál az új felhasználóknak. A különbség az, hogy a promóciós kód általában olyan kód, amelyet egy vállalat hozott létre, hogy ösztönözze a felhasználókat valami vásárlására. Ha a hivatkozási kód egy olyan kód, amelyet egy meglévő ügyfélnek adnak meg, és megoszthatja azt barátaival és családjával, hogy pénzt vagy jutalmat kereshessen.
Mely cégek rendelkeznek hivatkozási kódokkal?
A B2C szolgáltatásokat nyújtó vállalatok többsége ajánlási jutalmat javasol. Platformunkon összegyűjtjük a világ összes referenciaprogramját. Jelenleg több mint 3500 ismert cég javasol ajánlóprogramot
Hol kaphatok hivatkozási kódot?
A dedikált promóciós kódhoz való hozzáféréshez általában egy vállalat ügyfélének kell lennie. Miután bejelentkezett fiókjába, keressen rá a következő szavakra: Barát meghívása, Barát ajánlása, Jutalmak megszerzése, Ajánlókód, Promóciós kód, Pénzszerzés.
Hogyan néz ki egy hivatkozási kód?
A hivatkozási kódok és promóciós kódok vagy egyedi link, vagy egyedi alfanumerikus karakterlánc. Minden felhasználónak külön kódja van a sikeres átirányítás követésére.
Vannak korlátozások a hivatkozási kódok megosztására?
Igen! Minden vállalatnak más szabályai vannak az áttételi programokkal kapcsolatban. Javasoljuk, hogy a kódok megosztása előtt olvassa el az egyes hivatkozási kampányok feltételeit.
Melyek a legjobb ajánló programok?
A TopParrain oldalon megtalálhatja a legjobb ajánlóprogramokat. Egyszerűen keressen kategória szerint, vagy keresse fel a cég ranglistáját a honlapon, hogy megtudja, mely vállalatok kínálják a legjobb jutalmakat.
Hogyan oszthatom meg az ajánló promóciós kódját?
Megoszthatja hivatkozási kódjait barátaival és családjával. Használhatja a közösségi médiát vagy a TopParrain -hez hasonló platformokat is, hogy megossza szélesebb közönséggel. A TopParrain -on ingyenesen hozhat létre és oszthat meg kódokat. Naponta több mint 14000 kódot használnak a platformon.