3415 resultaten

Verdien passieve inkomsten met TopParrain
De grootste community voor promotiecodes ter wereld

TopParrain is een wereldwijde gemeenschap van mensen die promotiecodes en verwijzingscodes delen. We laten iedereen kortingen, tegoeden of bonussen op diensten en producten krijgen door elkaar uit te nodigen en door te verwijzen naar de bedrijven waar we het meest van houden.

4500+ bedrijven

hebben hun verwijzingsprogramma vermeld op TopParrain

280,000+ Gebruikers

draag dagelijks bij aan het opbouwen van de grootste sponsorgemeenschap ter wereld

230.000+ Codes

worden op TopParrain gedeeld met miljoenen mensen

14,000+ Sponsoring

vinden elke dag plaats op het platform

Een alles-in-één platform om promotiecodes te delen en passieve inkomsten te verdienen

  • Post vertaling in 35 talen

  • Prestaties bijhouden

  • Premium codes positionering

We maximaliseren uw verwijzingsbeloningen door een snel en intuïtief platform te bieden, door de prestaties van de zoekmachine te optimaliseren en door premiumfuncties te bieden om uw passieve inkomsten te verhogen.

Hoe werkt het?

Verwijzingsprogramma's

Een verwijzingsprogramma is een proces waarbij bedrijven bestaande klanten belonen die producten en diensten aan anderen aanbevelen

1. Sluit je aan bij bedrijven

Sluit u aan bij bedrijven die gebruikers belonen die vrienden doorverwijzen. Zoek op ons platform naar de beste aanbiedingen

2. Verzamel uw promotiecodes

Maak een lijst van alle verwijzingscodes die u heeft, leer meer over het verwijzingsproces en beloningen

3. Deel je codes

Deel uw promotiecodes met anderen en verdien beloningen voor elke succesvolle verwijzing

Deel uw codes op TopParrain

Maximaliseer uw inkomsten door uw codes op ons platform te delen

Publiceren
Hoeveel geld kan ik verdienen met een verwijzingscode?
Beloningen voor succesvolle verwijzingen kunnen heel veel zijn, afhankelijk van bedrijven. Het zijn meestal tegoeden van verschillende bedragen om een dienst te gebruiken, gratis abonnementskosten of commissieverlagingen. Soms bieden bedrijven geld rechtstreeks op uw bankrekening aan. Cryptocurrency-beloningen zijn ook een groeiende trend.
Wat is het verschil tussen een promotiecode en een verwijzingscode?
Het is in principe hetzelfde. Beide codes bieden beloningen aan nieuwe gebruikers. Het verschil is dat een promotiecode meestal een code is die door een bedrijf is gemaakt om gebruikers te stimuleren iets te kopen. Waar een verwijzingscode een code is die wordt verstrekt aan een bestaande klant die deze kan delen met vrienden en familie om geld of beloningen te verdienen.
Welke bedrijven hebben verwijzingscodes?
De meeste bedrijven die diensten verlenen in B2C, stellen verwijzingsbeloningen voor. Op ons platform verzamelen we alle verwijzingsprogramma's over de hele wereld. Op dit moment zijn het meer dan 3500 bekende bedrijven die een verwijzingsprogramma voorstellen
Waar krijg ik een verwijzingscode?
U moet meestal klant zijn bij een bedrijf om toegang te krijgen tot uw speciale promotiecode. Zodra u bent ingelogd op uw account, zoekt u naar woorden als: een vriend uitnodigen, een vriend doorverwijzen, beloningen verdienen, een verwijzingscode, een promotiecode, geld verdienen.
Hoe ziet een verwijzingscode eruit?
Verwijzingscodes en promotiecodes zijn ofwel een unieke link of een unieke alfanumerieke reeks tekens. Elke gebruiker heeft een aparte code om een succesvolle verwijzing te volgen.
Zijn er beperkingen om verwijzingscodes te delen?
Ja! Elk bedrijf heeft andere regels met betrekking tot hun verwijzingsprogramma's. We raden u aan de algemene voorwaarden van elke verwijzingscampagne te lezen voordat u uw codes deelt.
Wat zijn de beste verwijzingsprogramma's?
Op TopParrain vind je de beste verwijzingsprogramma's. Zoek eenvoudig op categorie of bezoek het bedrijfsklassement op de startpagina om te zien welke bedrijven de beste beloningen bieden.
Hoe deel ik een verwijzingspromotiecode?
U kunt uw verwijzingscodes delen met vrienden en familie. Je kunt ook sociale media of platforms zoals TopParrain gebruiken om het met een breder publiek te delen. Op TopParrain kun je gratis codes aanmaken en delen. Elke dag worden er meer dan 14000 codes gebruikt op het platform.