4515 rezultate

Câștigați venituri pasive cu TopParrain
Cea mai mare comunitate de coduri promoționale din lume

TopParrain este o comunitate mondială de oameni care partajează coduri promoționale și coduri de recomandare. Permitem tuturor să primească reduceri, credite sau bonusuri la servicii și produse, invitându-ne reciproc la companiile pe care le iubim cel mai mult.

2,700+ Companii

au programul lor de recomandare listat pe TopParrain

120,000+ Utilizatori

contribuie zilnic la construirea celei mai mari comunități de sponsorizare de pe planetă

Peste 70.000 De Coduri

sunt partajate pe TopParrain către milioane de oameni

14,000+ Sponsorizări

au loc în fiecare zi pe platformă

O platformă all-in-one pentru a partaja coduri promoționale și a câștiga venituri pasive

  • Postează traducere în 35 de limbi

  • Urmărirea performanțelor

  • Poziționarea codurilor premium

Maximizăm recompensele dvs. de recomandare oferind o platformă rapidă și intuitivă, optimizând performanța motorului de căutare și oferind caracteristici premium pentru a vă crește veniturile pasive.

Cum funcționează?

Programe de recomandare

Un program de recomandare este un proces în care companiile recompensează clienții existenți care recomandă produse și servicii altora

1. Alăturați-vă companiilor

Alăturați-vă companiilor care recompensează utilizatorii care recomandă prieteni. Căutați pe platforma noastră cele mai bune oferte

2. Adunați codurile promoționale

Faceți o listă cu toate codurile de recomandare pe care le aveți, aflați mai multe despre procesul de recomandare și recompense

3. Distribuiți codurile

Distribuiți codurile promoționale altora și câștigați recompense pentru fiecare recomandare reușită

Distribuiți codurile dvs. pe TopParrain

Maximizați-vă câștigurile prin partajarea codurilor pe platforma noastră

Publica
Câți bani pot câștiga cu un cod de recomandare?
Recompensele pentru recomandările de succes pot fi foarte multe, în funcție de companii. De obicei sunt credite de diferite sume pentru a utiliza un serviciu, taxe de abonament gratuite sau reduceri de comisioane. Uneori companiile oferă bani direct în contul dvs. bancar. Recompensele criptomonede sunt, de asemenea, o tendință în creștere.
Care este diferența dintre un cod promoțional și un cod de recomandare?
Practic este același lucru. Ambele coduri oferă recompense noilor utilizatori. Diferența este că un cod promoțional este de obicei un cod creat de o companie pentru a-i stimula pe utilizatori să cumpere ceva. În cazul în care un cod de recomandare este un cod furnizat unui client existent care îl poate partaja cu prietenii și familia pentru a câștiga bani sau recompense.
Ce companii au coduri de recomandare?
Majoritatea companiilor care furnizează servicii în B2C propun recompense de recomandare. Pe platforma noastră adunăm toate programele de recomandare din întreaga lume. În acest moment, sunt peste 3500 de companii cunoscute care propun un program de recomandare
Unde primesc un cod de recomandare?
De obicei, trebuie să fiți clientul unei companii pentru a avea acces la codul promoțional dedicat. După ce v-ați conectat la cont, căutați cuvinte precum: Invitați un prieten, Recomandați un prieten, Câștigați recompense, Cod de recomandare, Cod promoțional, Câștigați bani.
Cum arată un cod de recomandare?
Codurile de recomandare și codurile promoționale sunt fie o legătură unică, fie un lanț alfanumeric unic de caractere. Fiecare utilizator are un cod distinct pentru a urmări recomandările de succes.
Există restricții pentru partajarea codurilor de recomandare?
Da! Fiecare companie are reguli diferite cu privire la programele sale de recomandare. Vă recomandăm să citiți termenii și condițiile fiecărei campanii de recomandare înainte de a vă distribui codurile.
Care sunt cele mai bune programe de recomandare?
Pe TopParrain puteți găsi cele mai bune programe de recomandare. Căutați pur și simplu pe categorii sau vizitați clasamentul companiei de pe pagina principală pentru a afla care companii oferă cele mai bune recompense.
Cum să partajați un cod promoțional de recomandare?
Puteți partaja codurile dvs. de recomandare prietenilor și familiei. De asemenea, puteți utiliza rețelele sociale sau platforme precum TopParrain pentru a le distribui unui public mai larg. Pe TopParrain vă puteți crea și partaja codurile gratuit. În fiecare zi sunt utilizate peste 14000 de coduri pe platformă.