3415 rezultatov

Zaslužite pasivne dohodke s TopParrain
Največja svetovna skupnost promocijskih kod

TopParrain je svetovna skupnost ljudi, ki si delijo promocijske kode in kode napotnic. Vsakomur omogočamo popuste, kredite ali bonuse za storitve in izdelke, tako da se povabimo in napotimo v podjetja, ki so nam najbolj všeč.

4500+ Podjetja

njihov program napotitev je naveden na TopParrain

280,000+ Uporabniki

dnevno prispevajo k izgradnji največje sponzorske skupnosti na planetu

230.000+ Kod

so na TopParrainu v skupni rabi z milijoni ljudi

14,000+ Sponzorstva

potekajo vsak dan na platformi

Vse v enem platforma za izmenjavo promocijskih kod in zaslužek pasivnih dohodkov

  • Prevod objav v 35 jezikov

  • Sledenje uspešnosti

  • Pozicioniranje premijskih kod

Z zagotavljanjem hitre in intuitivne platforme, z optimizacijo delovanja iskalnikov in z vrhunskimi funkcijami za povečanje vaših pasivnih dohodkov povečamo vaše napotitvene nagrade.

Kako deluje?

Referenčni programi

Referenčni program je postopek, v katerem podjetja nagrajujejo obstoječe stranke, ki priporočajo izdelke in storitve drugim

1. Pridružite se podjetjem

Pridružite se podjetjem, ki nagrajujejo uporabnike, ki napotijo prijatelje. Poiščite najboljše ponudbe na naši platformi

2. Zberite promocijske kode

Make a list of all the referral codes you have, learn more about the referral process and rewards

3. Delite svoje kode

Delite svoje promocijske kode z drugimi in si prislužite nagrade za vsako uspešno napotitev

Delite svoje kode na TopParrain

Povečajte svoj zaslužek tako, da svoje kode delite na naši platformi

Objavi
Koliko denarja lahko zaslužim s kodo za napotitev?
Nagrade za uspešne napotitve so lahko zelo velike, odvisno od podjetij. Običajno so to dobropisi različnih zneskov za uporabo storitve, brezplačne naročnine ali znižanja provizij. Včasih podjetja ponujajo denar neposredno na vaš bančni račun. Nagrade kriptovalut so prav tako naraščajoč trend.
Kakšna je razlika med promocijsko in referenčno kodo?
V bistvu je ista stvar. Obe kodi ponujata nagrade novim uporabnikom. Razlika je v tem, da je promocijska koda običajno koda, ki jo ustvari podjetje, da bi uporabnike spodbudilo k nakupu. Kadar je napotitvena koda koda, ki je na voljo obstoječi stranki, ki jo lahko deli s prijatelji in družino, da zasluži denar ali nagrade.
Katera podjetja imajo napotitvene kode?
Večina podjetij, ki ponujajo storitve v B2C, predlaga nagrade za napotitev. Na naši platformi zbiramo vse programe napotitev po vsem svetu. Trenutno gre za več kot 3500 znanih podjetij, ki predlagajo napotitveni program
Kje dobim kodo za napotitev?
Za dostop do namenske promocijske kode morate ponavadi biti stranka podjetja. Ko ste prijavljeni v svoj račun, poiščite besede, kot so: povabi prijatelja, napoti prijatelja, zasluži nagrade, napotitveno kodo, promocijsko kodo, zasluži denar.
Kako izgleda napotitvena koda?
Referenčne kode in promocijske kode so edinstvena povezava ali edinstvena alfanumerična veriga znakov. Vsak uporabnik ima posebno kodo za sledenje uspešni napotitvi.
Ali obstajajo omejitve za skupno rabo napotitvenih kod?
Ja! Vsako podjetje ima drugačna pravila glede svojih programov napotitev. Priporočamo, da preden delite svoje kode, preberete določila in pogoje vsake napotitvene akcije.
Kateri so najboljši napotitveni programi?
Na TopParrain lahko najdete najboljše napotitvene programe. Preprosto poiščite kategorijo ali obiščite lestvico podjetij na domači strani, če želite izvedeti, katera podjetja ponujajo najboljše nagrade.
Kako deliti promocijsko kodo za napotitev?
Kode napotitve lahko delite s prijatelji in družino. Za širše občinstvo lahko uporabite tudi družabne medije ali platforme, kot je TopParrain. Na TopParrainu lahko svoje kode ustvarite in delite brezplačno. Vsak dan se na platformi uporablja več kot 14000 kod.