3415 resultat

Tjäna passiva inkomster med TopParrain
Världens största kampanjkodgemenskap

TopParrain är en världsomspännande gemenskap av människor som delar kampanjkoder och hänvisningskoder. Vi tillåter alla att få rabatter, krediter eller bonusar på tjänster och produkter genom att bjuda in och hänvisa varandra till de företag vi älskar mest.

4500+ Företag

har deras remissprogram listat på TopParrain

280,000+ Användare

bidra dagligen till att bygga det största sponsringsgemenskapen på planeten

230 000+ Koder

delas på TopParrain till miljontals människor

14,000+ Sponsring

sker varje dag på plattformen

En allt -i -ett -plattform för att dela kampanjkoder och tjäna passiva inkomster

  • Inlägg översättning på 35 språk

  • Spårning av prestanda

  • Positionering av premiumkoder

Vi maximerar dina remissbelöningar genom att tillhandahålla en snabb och intuitiv plattform, genom att optimera sökmotorns prestanda och genom att tillhandahålla premiumfunktioner för att öka dina passiva inkomster.

Hur funkar det?

Remissprogram

Ett remissprogram är en process där företag belönar befintliga kunder som rekommenderar produkter och tjänster till andra

1. Gå med i företag

Gå med i företag som belönar användare som hänvisar vänner. Sök på vår plattform för de bästa erbjudandena

2. Samla dina kampanjkoder

Gör en lista över alla hänvisningskoder du har, läs mer om hänvisningsprocessen och belöningar

3. Dela dina koder

Dela dina kampanjkoder till andra och tjäna belöningar för varje framgångsrik remiss

Dela dina koder på TopParrain

Maximera dina intäkter genom att dela dina koder på vår plattform

Publicera
Hur mycket pengar kan jag tjäna med en hänvisningskod?
Belöningar för framgångsrika remisser kan mycket beroende på företag. De är vanligtvis krediter på olika belopp för att använda en tjänst, gratis prenumerationsavgifter eller provisionsminskningar. Ibland erbjuder företag pengar direkt till ditt bankkonto. Cryptocurrency -belöningar är också en växande trend.
Vad är skillnaden mellan en kampanjkod och en hänvisningskod?
Det är i princip samma sak. Båda koder erbjuder belöningar till nya användare. Skillnaden är att en kampanjkod vanligtvis är en kod som skapats av ett företag för att stimulera användare att köpa något. När en hänvisningskod är en kod som ges till en befintlig kund som kan dela den med vänner och familj för att tjäna pengar eller belöningar.
Vilka företag har hänvisningskoder?
De flesta företag som tillhandahåller tjänster inom B2C föreslår remissbelöningar. På vår plattform samlar vi alla remissprogram runt om i världen. För närvarande är de mer än 3500 kända företag som föreslår ett remissprogram
Var får jag en hänvisningskod?
Du behöver vanligtvis vara kund hos ett företag för att få tillgång till din dedikerade kampanjkod. När du har loggat in på ditt konto kan du söka efter ord som: Bjud in en vän, hänvisa en vän, tjäna belöningar, hänvisningskod, kampanjkod, tjäna pengar.
Hur ser en hänvisningskod ut?
Hänvisningskoder och kampanjkoder är antingen en unik länk eller en unik alfanumerisk teckenkedja. Varje användare har en distinkt kod för att spåra framgångsrik hänvisning.
Finns det begränsningar för att dela hänvisningskoder?
ja! Varje företag har olika regler för sina remissprogram. Vi rekommenderar att du läser villkoren för varje hänvisningskampanj innan du delar dina koder.
Vilka är de bästa remissprogrammen?
På TopParrain hittar du de bästa remissprogrammen. Sök bara efter kategori eller besök företagets topplista på hemsidan för att ta reda på vilka företag som erbjuder de bästa belöningarna.
Hur delar jag en referenskampanjkod?
Du kan dela dina hänvisningskoder till vänner och familj. Du kan också använda sociala medier eller plattformar som TopParrain för att dela den med en bredare publik. På TopParrain kan du skapa och dela dina koder gratis. Varje dag används mer än 14000 koder på plattformen.